Hoe schrijf ik me in?

Lees eerst de voorwaarden!

Ga eerst na of je aan de 4 voorwaarden voldoet. Verzamel alle documenten en breng ze mee naar je inschrijving. Wij hebben deze documenten nodig voor alle gezinsleden ouder dan 18 jaar. 


Wie schrijft zich in?

Deze personen moeten het inschrijvingsformulier ondertekenen:

  • De persoon die zich inschrijft. 
  • De persoon die getrouwd is, wettelijk samenwoont of de feitelijke partner is van de persoon die zich inschrijft en die mee in de sociale woning komt wonen. 
     

Bewijs van inschrijving

Je krijgt van Thuispunt Gent een inschrijvingsbewijs en een inschrijvingsnummer. Hou dit zeer goed bij.
 

Hoe inschrijven?

Schrijf je in voor een woning die van WoninGent was?

  • Je mailt naar verhuur@thuispuntgent.be. Je bezorgt ons het ondertekende inschrijvingsformulier, een kopie van de identiteitskaart van jezelf en eventueel je partner en de nodige documenten. 
  • Of je schrijft je in aan het loket in onze kantoren in de Kikvorsstraat 113. Je maakt hiervoor een afspraak via verhuur@thuispuntgent.be of 09 235 99 60.

Inschrijven is gratis. 
 

Schrijf je in voor een woning die van De Gentse Haard was?

  • Je mailt naar verhuur.dgh@thuispuntgent.be. Je bezorgt ons het ondertekende inschrijvingsformulier, een kopie van de identiteitskaart van jezelf en eventueel je partner en de nodige documenten. Je kan deze documenten ook per post sturen naar Thuispunt Gent, Leiekaai 340, 9000 Gent.
  • Of je maakt een afspraak om je in te schrijven in onze kantoren in de Leiekaai 340. Je mailt hiervoor naar verhuur.dgh@thuispuntgent.be of je belt naar 09 216 75 75  (keuzetoets 1). 

Inschrijven is gratis. 
 

Wil je een SVK-aanvraag doen?

SVK-woningen worden alleen toegewezen aan kandidaten met een laag inkomen een specifieke woonnood. Inschrijvingen gebeuren op doorverwijzing van één van onze partners. Zij bekijken samen met jou of je in aanmerking komt:
o    OCMW Gent
o    Woonwijzers Stad Gent
o    Stedelijk Opvanginitiatief Gent

Documenten