Ken je onze huisregels?

Thuispunt Gent heeft een aantal huisregels voor huurders. Dit zijn afspraken die ervoor zorgen dat het wonen en samenleven in onze gebouwen op een goede manier kan verlopen. In ons Reglement van Inwendige Orde (RIO) kan je al deze huisregels terugvinden. Het is belangrijk dat alle huurders deze huisregels volgen en respect en begrip hebben voor elkaar, voor de gebouwen en voor de omgeving. 

Huisregels Thuispunt Gent

Thuispunt Gent heeft een Reglement van Inwendige Orde voor alle huurders van de woonmaatschappij. Dit Reglement van Inwendige Orde vervangt de oude reglementen van WoninGent, De Gentse Haard en SVK Gent. Lees deze huisregels dus zeker goed na. 

Voor sommige ingehuurde woningen (woningen van het vroegere SVK Gent) zijn er nog extra regels naast het algemene Reglement van Inwendige Orde van Thuispunt Gent. Dit zijn regels van de eigenaar van de woning of de syndicus van het gebouw. Deze regels blijven natuurlijk gelden en ze hebben ook voorrang op de regels in ons Reglement van Inwendige Orde.


Extra richtlijnen voor nieuwe gebouwen

Voor nieuwe gebouwen zijn er vaak nog bijzondere richtlijnen. Dit zijn regels die alleen gelden voor dat gebouw. Als er voor jouw gebouw nog extra regels zijn, dan kreeg je die bij de ondertekening van je huurcontract. 
We pasten deze regels aan de nieuwe huisregels aan. Je kan de nieuwe versie online bekijken. Ga naar het overzicht van onze woningen en geef jouw adres in. Je vindt de aangepaste regels onderaan de info over het gebouw.
 

Liever een gedrukt exemplaar?

Wil je de nieuwe huisregels graag op papier ontvangen? Dan kan je ons vragen om een gedrukt exemplaar op te sturen met de post. Je mailt naar verhuur@thuispuntgent.be of belt naar 09 235 99 60 om een gedrukt exemplaar aan te vragen. 
 

Meer info?

Lees meer over het Reglement van Inwendige Orde.

Documenten